Eugen Luchianiuc: În liniște și tihnă „licitația-Aeroport” continuă!

„După cum s-a anunțat, de ieri, a fost reluată desfășurarea, pe marile ecrane ale lui #andreispînu și Roman Cojuhari, serialului #licitațiaAeroport”, scrie Eugen Luchianiuc pe blogul său.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 6 septembrie 2024, 11:02   94
AIC

Până pe 9 septembrie, conform acelorași informații, se primesc documente de la companii interesate pentru spațiile comerciale de la aeroport. Normal că, la moment, doar o singură companie a depus actele. Și normal că această companie se numește Lagardère.

În liniște și tihnă cuplul de la minister și Agenția Proprietății Publice vor să dea francezilor spațiile și, acum cât e campanie, să se spele pe mâni și să ia rubletul. Așa e mereu profitabil. Din scurta istorie a Moldovei știm bine asta.

Cel mai interesant că nimic nu a mai fost publicat în Monitorul Oficial. Zero. De fapt și licitația asta ei au început-o fără a stabili din start temenele ei și data licitației. Iată comparați ce au publicat în Monitorul Oficial prima dată și ce au publicat acum, încă la începuturile sezonului:

(VIDEO) Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina – reținuți pentru transportarea fugarilor ucraineni pentru sume de 5.000 de dolari

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi facilitat intrarea ilegală în Moldova prin Camenca a nouă ucraineni apți de luptă, pentru sume de 5.000 dolari americani.