(VIDEO) Tentativă de suicid la Procuratura Generală. Un bărbat ar fi încercat să-și cresteze venele

Un bărbat ar fi încercat să-și taie venele de la mână, în fața Procuraturii Generale de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, în semn de protest, susțin martorii oculari. La fața locului au intervenit angajații IGC.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 12 aprilie 2023, 16:25   760
Tentativă de suicid la Procuratura Generală. Un bărbat ar fi încercat să-și cresteze venele

Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă pentru că i s-ar fi refuzat să fie primit în audiență la procurorul general. 

Acesta s-a rănit la mână și a fost preluat de o ambulanță, chemată la fața locului de către angajații IGC, care ulterior l-a transportat la spital pentru a i se acorda ajutor medical necesar.


(FOTO) „Aurora boreală”, văzută din R. Moldova. Spectacolul de pe cer ar putea dura tot weekendul

O furtună geomagnetică severă, cea mai puternică din ultimii 18 ani, a făcut spectacol pe cer vineri noaptea, 10 mai curent. O auroră boreală a fost vizibilă din emisfera nordică a planetei, inclusiv din zonele străine de acest fenomen. Și în Republica Moldova s-a văzut „minunea” de pe cer. Partea mai puțin frumoasă este că furtuna solară ar putea perturba rețelele electrice și sateliții, scrie Realitatea.MD.

horosCOP - 11 mai, 2024: Leii rezolvă un caz de lungă durată, iar Fecioarele sunt sub microscop

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă la suprafață secretele ascunse ale fiecărui semn. Arhetipurile zodiacale sunt chemate să-și folosească intuiția și să descifreze mesajele codate ale stelelor. Ce revelații vă așteaptă în paginile destinului? Horoscopul zilnic ar putea să vă ofere indicii esențiale pentru a naviga prin acest labirint cosmic.