A dat buzna în inspectoratul de poliție ca să-și satisfacă nevoiile fiziologice, la Orhei

Un bărbat a ajuns pe mâna poliției, după ce într-o noapte a intrat în sinspectorat ca să-și satisfacă nevoiile fiziologice. Cazul a avut loc vineri, 11 octombrie, în jurul orei 23:00, pe strada Tricolorului 2, la Sectorul de poliție Nr.1 Orhei, al IP Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD dint teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 15 octombrie 2024, 13:01   600
IP Orhei

potrivit surselor, șeful Sectorului de poliție Nr.1 Orhei, al IP Orhei, a venit la lucru a doua zi demineață și a descoperit faptul că ușa din spate a inspectoratului a fost spartă, de către un individ în vârstă de 48 de ani.

Acesta ar fi spart ușa inspectoratului ca să dea buzna în instituție ca să-și satisfacă nevoiile fiziologice. Individiul a fost reținut de aomenii legii, după care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Orhei.

Prejudicii de peste 35 de milioane de lei în escrocheria „ruda implicată în accident”. Cernăuțeanu: „Organizatorii acționează din afara țării”

Peste 220 de persoane din Republica Moldova au fost înșelate de la începutul anului 2024 prin intermediul schemei de escrocherie cunoscută sub numele de „Ruda implicată în accident rutier”. Prejudiciul total cauzat de escroci a depășit suma de 35 de milioane de lei, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, pentru Teleradio-Moldova.