(FOTO) Un tânăr a murit, după ce s-a izbit cu BMW-ul într-un copac, la Glodeni. Pasagera sa - la spital

Un tânăr a murit, iar o tânără a anjuns la spital, după ce mașina cu care se deplasau s-a izbit violent într-un copac. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:45, ăpe drumul care face legătura dintre localitățile Dușmani și Cajba, din raionul Glodeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 10 iunie 2023, 12:21   2943
BMW

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani și care avea ca pasageră o fată de 19 ani, ambii fiind originari din localitatea Dușmani.

Preliminar s-a stabilit că într-o curbă șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, cei doi tineri au fost preluați o ambulanță și au fost transportați la Spitalul raional Glodeni, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața șoferului. Dânsul a murit la scurt timp.

Un tânăr a murit, după ce s-a izbit cu BMW-ul într-un copac, la Glodeni. Pasagera sa - la spital


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Aici este de menționat4 că acesta este cel de-al treilea accident soldat cu deces în ultimele 24 de ore pe teritoriul R.Moldova fiind al doilea cu implicarea unui BMW. Amintim că un polițist de frontieră a murit după ce s-a izbit cu un Volkswagen într-un copac la Soltănești, Nisporeni, iar o femeie de 32 de ani și fiica sa de numai 7 luni, au murit după ce șoferul unui BMW s-a bușit noaptea trecută într-o Skoda.

Noi detalii despre accidentul din Ghidighici: Șoferul băut la volanul BMW-ului a luat viața unei femei și a unui copil de 7 luni

(SURSE) Noi detalii despre tragicul accident de la Nisporeni, soldat cu decesul unui polițist de frontieră