(VIDEO) Un individ a furat un Volkswagen din Ghidighici, pe care l-a accidentat și abandonat în câmp

Un bărbat de 44 de ani, din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi furat un automobil de marca Volkswagen. Acesta ar fi sustras mașina din localitatea Ghidighici.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 18 septembrie 2024, 12:24   104
IGP

Poliția a fost sesizată de proprietar, un bărbat de 67 de ani, care a comunicat că a observat lipsa autoturismului parcat în preajma domiciliului.

Victima a estimat prejudiciul cauzat la sumă de 42.800 de lei.

Sursa video: IGP

În cadrul măsurilor speciale de investigație și urmărire penală efectuate de polițiștii de la Buiucani s-a stabilit că suspectul ar fi profitat de faptul că mașina era descuiată și cu cheile în mecanismul de pornire.

Ulterior, mașina a fost depistată deteriorată într-un câmp din localitatea Ghidighici, iar șoferul reținut.

Bănuitul nu este de la prima abatere de la lege. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 3 ani.

(VIDEO) Trei femei reținute, după ce au traficat sexual adolescente în Chișinău, Soroca și Ungheni

Cele trei bănuite au vârste de 21 și 35 de ani. Două dintre ele sunt originare din Tighina, iar una din Taraclia, însă în perioada în care au traficat adolescentele erau domiciliate în Chișinău. Acestea aveau o activitate intensă pe diferite rețele de comunicare de pe internet, unde trimiteau în masă mesaje cu tentă sexuală potențialilor clienți.