(FOTO) Un șofer băut „a luat cu asalt” un gard de beton, la Edineț. Sunt victime

Două persoane, printre care un adolescent, au ajuns la spital, după ce s-au bușit cu mașina într-un gard de beton. Accidentul a avut loc noaptea trecută pe o stradă din orașul Edineț, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 27 iulie 2024, 17:39   866
accident

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca Fiat, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 19 ani, în stare de ebrietate.

Acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un gard de beton.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Edineț, a declarat pentru PulsMedia.MD, că în urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul său, un adolescent de 16 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Totodată, șoferul fiind testat cu aparatul Drager, rezultatele au arăta că acesta avea o concetrație de 0,79 mg/l de alcool pur în aerul expirat. 

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să fie cercetat penal.

Accident la Edineț
Accident la Edineț

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.