(FOTO) Pompierul Denis Timohin, decedat în timpul unei misiuni, la Florești, condus astăzi pe ultimul drum

Salvatorii din întereaga ţară deplâng colegul decedat la datorie. Astăzi, 18 august 2024, un ultim omagiu a fost adus pompierului Timohin Denis, sergentul servciului intern, pompier al USP Florești al IGSU al MAI Timohin Denis, care a fost condus pe ultimul său drum. Pompierul și-a pierdut viața în timpul misiunii de stingere a unui incendiu în raionul Florești pe data de 14 august 2024.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 18 august 2024, 16:43   731
IGSU

„Ceremonia care a avut loc a fost un moment solemn, profund de tristețe. ĺn cadrul evenimentului, familia, colegii, prietenii și-au adus un ultim omagiu eroului decedat în misiune. La funerarii a participat Ministrul Afacerilor Interne,domnul Adrian Efros, care a exprimat sincere condoleanţe familiei, rudelor, dar şi colegilor îndureraţi, scrie Unimedia.INFO.

Conducerea, efectivul IGSU, colegi, dar şi oameni care l-au cunoscut şi-au luat rămas bun cu tristeţe şi profundă îndurerare. Salvatorii şi pompierii din întreaga ţară şi-au exprimat sincerele condoleanţe familiei îndurerate. În toate subdiviziunile IGSU a fost ţinut un minut de reculegere în memoria eroului. La funerarii au fost rostite cuvinte de recunoștință și respect față de contribuția și curajul salvatorului.

Sergentul Timohin Denis va rămâne în istoria IGSU al MAI, dar şi a oamenilor care l-au cunoscut, ca un adevărat exemplu de devotament curaj şi sacrificiu”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Un pompier a decedat în timpul unei intervenții la un incendiu de vegetație produs în satul Rădulenii Vechi, raionul Florești.

Este vorba despre sergentul Denis Timohin. „Va rămâne în istoria IGSU ca un adevărat exemplu de curaj, devotament și sacrificiu”, au scris reprezentanții Inspectoratului, care au lăsat și un mesaj de condoleanțe familiei și apropiaților funcționarului regretat.

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, și conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră exprimă condoleanțe familiei îndoliate a pompierului Denis Timohin, decedat în timpul unei intervenții la un incendiu de vegetație în satul Rădulenii Vechi, raionul Florești.

sursa foto: IGSU
sursa foto: IGSU
sursa foto: IGSU
sursa foto: IGSU

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.