Un polițist BPRO a accidentat cu Mercedes-ul un pieton pe șoseaua Balcani

Un polițist din cadrul Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău (BPRO) s-a ales cu anchetă de serviciu, după ce a accidentat un pieton. Cazul a avut loc la data de 7 Ianuarie, în jurul orei 16:35, pe șoseaua Balcani, municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 ianuarie 2024, 13:00   780
BPRO

Potrivit surselor, polițistul în vârstă de 41 de ani se afla în afara orelor de serviciu și se deplasa la volanul unui automobobil de marca Mercedes când a lovit un pieton.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 35 de ani care ar fi traversat strada neregulamentar.

În urma impactului, pietonul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Oamenii legii documentează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar ieri pe numele polițistului a fost inițiată o anchetă de serviciu.

Sinteza CNA: Două persoane, reținute într-un dosar de trafic de influență și un angajat vamal este cercetat pentru acte de corupție

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, doi chișinăuieni au fost reținuți, iar ulterior arestați, într-un dosar de trafic de influență. Bănuiții ar fi promis că pot determina persoane publice să amâne examinarea unei cauze penale și au pretins de la denunțător 8000 de euro.