Și-a bătut iubita din cauza geloziei, dar și pentru că a vrut să se sinucidă, la Strășeni. Ambii au ajuns la spital

Doi concubini au ajuns la spital, după ce între ei s-a iscat o ceartă la cuțite din cauza geloziei. Cazul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 24 august, în jurul orei 21:00, în localitatea Chirianca, din raionul Strășeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 26 august 2024, 12:36   246
poliție

Potrivit surselor, este vorba despre doi concubini, o femeie de 40 de ani și un bărbat de 54 de ani. În seara cu pricina, ambii finnd în stare de ebrietate, s-ar fi luat la ceartă din cauza geloziei. Cearta dintre cei doi a degenerat într-o bătaie.

Bărbatul gelos i-ar fi aplicat femeiei câteva lovituri cu pumnii îmn regiunea feței, iar aceasta ar fi luat un cuțit de bucătărie cu care a amenințat că se sinucide. Pentru acest fapt individul i-ar mai fi aplicat două lovituri cu pumnul și a încercat să-i ia cuțitul din mână, însă în același timp femeia i-a cauzat o plagă de cuțity în regiunea abdomenului, dar și a antibrațului stâng. Dânsul i-ar fi luat cuțitul din mână, însă a rănit-o cu acesta la mâna dreaptă.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, dar și a poliției. Cei doi concubini au fost transportați de echipajul medical la Spitalul raional Strășeni, unde au fost internați pentru a li se acorda ajutorul medical necesar, iar viața acestora în prezent se află în afara pericolului.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.