Grav accident, la Taraclia. Sunt morți și răniți

Acum o oră, în apropierea satului Balabanu din raionul Taraclia s-a produs un grav accident rutier. Din informațiile preliminare, un Renault Megane a derapat de pe carosabil, după ce șoferul nu a păstrat distanța și a atins remorca unui camion, moment în care a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat, anunță IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 6 septembrie 2024, 09:46   1061
IGP

„Două persoane, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 62 de ani, și-au pierdut viața, iar trei persoane cu vârstele de 15, 30, 34 de ani au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Preliminar, la volan se afla bărbatul care a decedat”, se menționează în mesajul Poliției Naționale.

Poliția se află la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. 

IGP face apel repetat către șoferi să respecte regulile de circulație și să fie prudenți la volan.

(VIDEO) Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina – reținuți pentru transportarea fugarilor ucraineni pentru sume de 5.000 de dolari

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi facilitat intrarea ilegală în Moldova prin Camenca a nouă ucraineni apți de luptă, pentru sume de 5.000 dolari americani.