Un bătrân a murit de frig într-un depozit, la Strășeni

Cadavrul unui bărbat, cu semne de hipotermie, a fost găsit zăcând într-un depozit. Descoperirea macabră a avut loc ieri, în jurul orei 10:00, pe strada Alexei Mateevici din orașul Strășeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 ianuarie 2024, 14:22   491
frig

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 75 de ani fără un loc permanent de trai.

Oamenii legii au stabilit că din data de 7 Ianuarie curent, bătrânul a fost adăpostit de către proprietarul depozitului, pentru a trece de Codul Portacliu de viscol și ger.

Însă din nefericire, acesta a murit de frig în depozit, iar cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală.

Aeroportul Internațional Chișinău, inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate

Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Un amendament care presupune acest lucru a fost înaintat de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, la proiectul de modificare a Legii privind aplicarea măsurilor restrictive internaționale. Documentul a fost adoptat în a doua lectură de 55 de deputați.

Localitatea Stăuceni devine oraș

Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău a obținut statutul de oraș. Parlamentul a adoptat inițiativa legislativă a deputatei PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de localitate urbană.