(FOTO) Șase persoane, printre care și un copil, rănite în urma unui accident pe traseul Orhei-Chișinău

Șase cetățeni, inclusiv un copil de 5 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașinile cu care se deplasau au fost implicate ieri-seara, în jurul orei 20:00, într-un accident care s-a produs pe traseul Chișinău-Orhei.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 12 mai 2024, 13:38   2665
orjei

Oamenii legii au fost alertați la ora 20:00. Preliminar, șoferul unui autoturism Toyota a pierdut controlul volanului curbă, derapând pe banda din sens opus și a intrat în coliziune cu o mașină Dacia, scrie Realitatea.MD.

Toyota, în care se aflau patru persoane, inclusiv minorul, a fost aruncată într-un canal de scurgere a apei. În Dacia erau patru persoane, dintre care două au fost rănite în urma accidentului, a comunicat pentru Realitatea Elena Baetrau, ofițera de presă a Poliției din Orhei.

sursa foto: IP Orhei

Minorul traumatizat, dar și mai mulți adulți, au fost transportați la spital.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.