Ironia sorții. Hoț căutat de poliție a „lăsat” o mâna și o stradă din Chișinău în beznă

Mai multe blocuri de locuințe din capitală au rămas fără lumină, după ce un individ ar fi încercat să fure piesele unui transformator electric. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:10, pe strada Dumitru Rîșcanu din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 21 aprilie 2023, 10:53   1042
Hoț căutat de poliție a „lăsat” o mâna și o stradă din Chișinău în beznă

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, căruia i-a fost amputată mâna, după ce a fost electrocutat când încerca să fure piese de la un transformator electric de pe strada Dumitru Rîșcanu 3.

Poliția a fost sesizată despre faptul că o persoană nmecunoscută a dat buzna pe teritoriul stației electrice, însă la fața locului au găsit doar o mănușă în care se afla mâna intrusului, dar și o geantă cu scule.

Individul a fost transportat la spital în stare gravă, unde a fost diagnosticat cu o gravă arsură prin electrocutare a brațului drept pe care medicii i l-ar fi amputat.

Sursele noastre au mai menționat că tipul era anterior căutat de către angajații IP Buiucani fiind vizat într-un dosar penal în baza articolului 186 din Codul Penal „Furtul”.