NEWS ALERT

UPDATE(FOTO) // Un copil a căzut în gol de la etajul 6 în puțul liftului, la Ungheni

UPDATE // Potrivit IGSU, la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că copilul se afla la parter în tunelul ascensorului, în stare conștientă.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 11 septembrie 2024, 09:58   686
IGSU

„Băiatul a căzut după ce mama copilului a amplasat căruciorul între ușile ascensorului și s-a întors pentru a aduce un pachet. În acel moment s-a auzit un zgomot, iar copilul a căzut în gol în timp ce cabina ascensorului s-a urcat în sus. Salvatorii au efectuat lucrări de extragere a băiatului, iar medicii l-au preluat de urgență la spitalul raional”, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

(FOTO) Noi detalii despre cazul copilului de 2 ani, căzut în puțul liftului, la Ungheni. Presa locală: Se presupune că mama a pus căruciorul între uși pentru a reține liftul

UPDATE // Copilul este în stare extrem de gravă și urmează să fie transferat cu Aviasanul la Chișinău de la Spitalul raional Ungheni, unde a fost dus după incident.

Vicedirectorul medical al Spitalului raional Ungheni, Elvira Stati, a declarat pentru IPN că starea copilului este extrem de gravă, dar stabilă. 

Deja s-a făcut legătura cu Centrul specializat de transfer, iar echipa este pornită pentru a transfera copilul la Chișinău”, a mai spus Elvira Stati.

Știrea Inițială

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi căzut de la etajul superior al unei clădiri. Cazul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:26, pe strada Ghenadie Cristiuc 3 din municipiul Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, este vorba despre un copil de 2 ani, care în circumstanțe încă necunoscute ar fi căzut în gol de la etajul 6 al unui bloc de locuințe, în puțul liftului. Mama acestuia a fost cea care a solicitat intervenția unui echipaj medical.

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Ungheni în stare gravă.

Știrea se actualizează.


 

Noi datorii pentru R.Moldova în cadrul Platformei de Parteneriat desfășurată la Chișinău: Mai împrumută 305,1 mln de euro

Republica Moldova a obținut un sprijin semnificativ în cadrul Platformei de Parteneriat pentru accelerarea modernizării țării, stimularea creșterii economice durabile, îmbunătățirea condițiilor de trai și adaptarea la schimbările climatice. În cadrul reuniunii de la Chișinău, au fost semnat, astăzi, noi acorduri de finanțare care vor sprijini investițiile în infrastructură și tranziția la economia verde și durabilă în beneficiul cetățenilor.