Tragedie în Chișinău. Un copil a murit strivit de o poartă de fotbal

Un copil a murit, după ce a fost strivit de o poartă de fotbal. Tragedia a avut loc ieri-seara, pe strada Ion Dumeniuc, din sectorul Ciocana al capitalei, iar copilul ar fi murit la spital, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 1 iunie 2023, 16:44   3538
Ciocana

EXCLUSIV (VIDEO) Momentul în care s-a prăbușit poarta de fotbal peste copilul de 14 ani în sectorul Ciocana

Potrivit surselor ar fi vorba despre un copil de 14 ani. Ieri seara acesta s-ar fi jucat cu alți doi copii, când din motive încă nestabilite de anchetă, peste el s-ar fi prăbușit poarta de fotbal de pe teren.

Potrivit unor martori oculari cupilul ar fi urcat pe poarta de fotbal și a căzut jos, iar ulterior poarta s-ar fi prăbușit peste el. Acesta a fost transportat la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat cazul și susține că a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.