Tragedie în Chișinău. Un copil a murit strivit de o poartă de fotbal

Un copil a murit, după ce a fost strivit de o poartă de fotbal. Tragedia a avut loc ieri-seara, pe strada Ion Dumeniuc, din sectorul Ciocana al capitalei, iar copilul ar fi murit la spital, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 1 iunie 2023, 16:44   3551
Ciocana

EXCLUSIV (VIDEO) Momentul în care s-a prăbușit poarta de fotbal peste copilul de 14 ani în sectorul Ciocana

Potrivit surselor ar fi vorba despre un copil de 14 ani. Ieri seara acesta s-ar fi jucat cu alți doi copii, când din motive încă nestabilite de anchetă, peste el s-ar fi prăbușit poarta de fotbal de pe teren.

Potrivit unor martori oculari cupilul ar fi urcat pe poarta de fotbal și a căzut jos, iar ulterior poarta s-ar fi prăbușit peste el. Acesta a fost transportat la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat cazul și susține că a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

horosCOP - 02 mai: Leii trebuie să practice răbdarea și toleranța astăzi, pentru ca ziua să fie productivă

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin "intrigi" și "complote" cosmice, iar arhetipurile astrale ne vor ghida în "ancheta" personală. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum ne vor influența "investigațiile" zilnice?