(FOTO) Accident în lanț, cu implicarea a două Mercedes-uri, la Bălți

Trei vehicule au fost avariate, după ce au fost implicate într-un accident rutier, care s-a produs în amiaza zilei, pe un drum din municipiul Bălți.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 27 iulie 2024, 15:39   498
accident

Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Bălți, a declarat pentru PulsMedia.Md că în accident au fost implicate un microbuz marfar și o camionetă, ambele de marca Mercedes, dar și un automobil de marca Opel.

„Un bărbat de  56 de ani, care se afla la volanul unui microbuz de marca Mercedes Sprinter, ar fi efectuat o manevră de întoarcere de pe acostament, și a lovit lateral o camionetă de aceeași marcă. În urma impactului, microbuzul Mercedes Sprinter a derapat și a lovit un automobil Opel parcat pe acostament”,a declarat Talpă.

Testările alcoolscopice efectuate conducătorilor auto au confirmat că aceștia nu erau sub influența alcoolului în momentul accidentului.

În prezent, polițiștii continuă investigarea pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și urmează să dispună măsurile legale corespunzătoare.

Accident în lanț, cu implicarea a două Mercedes-uri, la Bălți


Accident în lanț, cu implicarea a două Mercedes-uri, la Bălți


Accident în lanț, cu implicarea a două Mercedes-uri, la Bălți

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.