Gelozia bat-o vina. Femeie înjunghiată de către fostul concubin sub ochii noului iubit, la Briceni

Un individ a fost reținut, după ce și-a înjunghiat fosta concubină. Incidentul a avut loc ieri, 22 aprilie, în localitatea Colicăuți, din raionul Briceni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 23 aprilie 2024, 09:16   1701
IP

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie de 43 de ani, care a fost înjunghiată de către fostul său concubin de care s-a despărțit la începutul lunii curente și cu care s-a iubit aproximativ 4 luni.

Femeia și-a găsit un alt bărbat cu care ar fi mers ieri la o altă femeie din aceeași localitate pentru a-și lua lucrurile personale, dar acolo a dat peste fostul iubit.

Acesta ar fi început să o numească cu cuvinte necenzurate și ar fi avut un comportament agresiv. Dânsa împreună cu noul iubit au plecat din casa cu pricina, însă au fost ajunși din urmă de bărbatul gelos care i-a aplicat două lovituri cu un cuțit de bucătărie în piept și i-ar fi zis că nu se va lăsa până când nu o omoară din motiv că nu mai vrea să locuiască cu el. 

După incident, bărbatul a dat bir cu fugiții de la fața locului, iar femeia a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Ulterior, pe urme fierbinți, cuțitarul a fost reținut de oamenii legii pe o stradă din orașul Briceni, în stare de ebrietate avansată. Testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 1,45 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală pentru tentativă de omor.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.