(EXCLUSIV FOTO) Tragedia de la Comrat. La volanul automobilului Dacia s-ar fi aflat un călugăr

Automobilul care ar fi provocat tragicul accident de noaptea trecută, în urma căruia trei persoane au ars, iar alta a fost rănită, ar fi fost condus de un călugăr, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 26 octombrie 2023, 09:49   1970
Comrat

Potrivit surselor, tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul automobilului Dacia, ar fi fost un călugăr care slujea la o mănăstiure dintr-o suburbie a municipiului Chișinău. 

Noaptea trecută acesta s-ar fi pornit în localitatea de baștină ca să-și viziteze mama, iar persoanele cu microbuzul de marca Ford Transit, care s-a ciocnit frontal cu Dacia, s-ar fi dus la o stație PECO după țigări.

Sursele noastre mai menționează că șoferul automobilului Dacia avea permisul de conducere de aproximativ un an de zile, iar mașina care anterior ar fi aparținut unei companii de taximetrie a cumpărat-o la o săptămână după ce și-a luat permisul de conducere.

Imagini exclusive de la locul tragediei de pe șoseaua de ocolire a municipiului Comrat
Imagini exclusive de la locul tragediei de pe șoseaua de ocolire a municipiului Comrat
Imagini exclusive de la locul tragediei de pe șoseaua de ocolire a municipiului Comrat


Potrivit unui comunicat al IGP,  tragedia s-ar fi produs după ce șoferul automobilului Dacia ar fi intrat pe contrasens ca să efectueze depășirea unui alt vehicul și s-a izbit în microbuzul care venea din partea opusă.

„În urma impactului automobilele s-au incendiat. Precizăm că Dacia avea instalație de gaz”, se menționează în comunicatul IGP.

Sursele noastre apropiate anchetei precizează că instalația GPL a fost testată tehnic în luna Mai a anului curent.

Amintim că în timpul lichidării incendiului, pompierii au depistat cadavrele a două persoane în microbuz. Este vorba despre șoferul vehiculului, un tânăr de 30 de ani, dar și pasagerul acestuia a cărui identitate nu a fost stabilită.

Cel de-al treilea cadavru a fost găsit în automobilul de marca Dacia și aparține șoferului, un tânăr de 22 de ani. 

Totodată, un echipaj medical a transportat la spital cu diverse traumatisme un bărbat în vârstă de 62 de ani care se afla lângă cele două automobile arse.

Grav accident la Comrat. Trei persoane au ars de vii în mașini, iar alta a ajuns la spital

Noi detalii oferite de IGP, cu privire la tragicul accident, în urma căruia trei persoane au ars în mașini, la Comrat