NEWS ALERT (SURSE) Pacientul fugar de la Spitalul Clinic de Psihiatrie, reținut de Poliția Capitalei, la Criuleni

Pacientul de la Spitlul Clinic de Psihiatrie „Codru”, care noaptea trecută a dat bir cu fugiții, din Institutul de Medicină Urgentă, unde a fost dus pentru o intervenție chirurgicală, a fost reținut cu puțint timp în urmă de oamenii legii, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 5 februarie 2024, 16:15   816
pacient

Potrivit surselor apropiate anchetei, datorită intervenției promte a angajaților Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, s-a reușit în timp record identificarea pe urme fierbinți a individului de 35 de ani.

EXCLUSIV (FOTO) Stare de alertă în Chișinău // Un pacient al Spitalului Clinic de Psihiatrie „Codru” a dat bir cu fugiții de la Spitalul de Urgență. Acum doi ani și-a ucis tatăl în bătaie

Acesta fost găsit de către polițiști și reținut în localitatea Porumbeni, din raionul Criuleni.

Dânsul urmează a fi escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani, de unde urmează a fi predat medicilor de la Spitalul de Psihiatrie Codru.

Amintim că individul în vârstă de 35 de ani, originar din Cernoleuca, raionul Dondușeni, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce în august 2021, și-a ucis în bătaie pe tatăl în vârstă de 74 de ani și l-a lăsat să zacă fără suflare pe drumul central din localitate, după ce ultimul i-ar fi reproșat că duce de la casă bunurile pe băutură.

Crimă odioasă, la Dubăsari. Un tânăr și-a decapitat mama cu o foarfecă de vie, după ce i-a amintit că și-a ucis tatăl