(VIDEO) Momentul în care un sinucigaș este salvat de un polițist de la IP Buiucani, pe acoperișul unei clădiri din Chișinău

Momentul în care un bărbat este salvat de la moarte a fost surprins cu telefonul mobil de către un martor ocular. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:40, pe acoperișul unei clădiri de pe strada București, din sectorul Buiucani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 18 aprilie 2023, 15:13   2494
IP Buiucani

Potrivit surselor, oamenii legii au fost sesizați de către trecători de faptul că un bărbat ar intenționa să se arunce în gol de pe acoperișul unei clădiri.

La fața locului au intervenit toate serviciile abilitate.

Din imaginile în posesia cărora a intrat redacția PulsMedia.MD, se vede momentul în care un angajat al Inspectoratului de Poliției Buiucani, din cadrul Direcției de Poliție a mun.Chișinău, intervine promt și-l trage pe bărbat de pe marginea acoperișului.



Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, care fiind în stare de ebrietate ar fi urcat pe acoperișul unui bloc de locuințe cu 10 etaje, și avea intenția de a se arunca în gol cu scop de suicid.

În urma măsurilor intreprinse de angajații poliției acesta a renunțat la intentenția de a-și pune capăt zilelor.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și motivele care l-au făcut pe acesta să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.