Premierul îndeamnă moldovenii să participe la alegeri: „Este important să participăm la acest exercițiu”

Dorin Recean îndeamnă cetățenii să participe la alegeri, pe 20 octombrie 2024. Mesajul a fost transmis în debutul ședinței de Guvern de miercuri, 16 octombrie.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 16 octombrie 2024, 10:31   16
DR

Șeful Executivului a rugat cetățenii să participe la scrutin și să își indemne membrii familiei și prietenii să participe la scrutin. Premierul a reiterat importanța participării la prezidențiale și referendumul pentru integrare europeană, scrie Realitatea.MD.

„Să solicităm câte două buletine, unul pentru referendum, unul pentru prezidențiale. Și să votăm. Este important să participăm la acest exercițiu democratic”, a declarat Recean.

Pe 20 octombrie 2024, circa trei milioane de moldoveni sunt așteptați la urnele de vot. Aceștia vor trebui să aleagă unul dintre cei 11 candidați înscriși în buletinul de vot și să spună dacă susțin includerea în Constituție a obiectivului de aderare la UE a țării noastre.

(AUDIO) Discuție telefonică cu o simpatizantă Șor din Bălți. Oamenii vor fi anunțați pe cine să voteze cu doar trei zile înainte de alegeri

Oamenii lui Șor au datorii față de unii simpatizanți pe care-i scot organizat la proteste, fură din produsele alimentare pe care le dau drept ajutor, și totuși, își continuă schemele de mituire, mai ales în ajun de alegeri. Cel puțin asta reiese dintr-o discuție telefonică care a ajuns în posesia redacției Nordinfo.