Corpul neînsuflețit a soțului, depistat în fântâna din curtea gospodăriei, la Căușeni

O femeie și-a depistat corpul neînsuflețit a soțului în fântâna din curtea gospodăriei din satul Cîrnățeni. Pe acest caz, poliția IP Căușeni a fost sesizată ieri, 22 MAI.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 23 mai 2023, 11:55   251
Poliția

La fața locului, oamenii legii au depistat corpul neînsuflețit al bărbat de 59 ani.

Fiind examinat de către medicul legist, nu au fost depistate careva semne de moarte violentă decât cele specifice căzăturii. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

horosCOP - 06 mai: Racii simt o energie nouă, ca și cum ar fi primit un mandat de percheziție pentru echilibrul dintre viața de familie și carieră

Conjuncția planetară de astăzi ne pune la încercare discernământul și ne testează alianțele. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin ape tulburi, unde arhetipurile astrologice se ciocesc și se contopesc. Ce secrete vor dezvălui astrele despre strategiile de supraviețuire în acest peisaj cosmic plin de suspans?

horosCOP - 5 mai: Leii vor simți astăzi că au rezolvat un caz complicat, când o veste importantă le va aduce ușurare

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă o serie de provocări pentru toate semnele zodiacale, ca și cum ar fi o rețea de crime nevăzute. Fiecare nativ va trebui să navigheze prin aceste ape tulburi cu precauție, ca un detectiv care își urmărește suspectul. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii ascunse și adevăruri neașteptate, oferind fiecărui semn o perspectivă unică asupra cazului personal de viață.