Crimă la Orhei. Tânăr ucis de mama sa vitregă

Un tânăr a murit pe patul de spital, după ce a fost înjunghiat de către mama sa vitregă. Crima a avut loc ieri, 20 februarie, în localitatea Lopatna, din raionul Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 21 februarie 2024, 08:41   782
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 32 de ani. Acesta, împreună cu concubina sa, în vârstă de 25 de ani, dar și un cumătru de-al lor, s-ar fi pornit la pădure pentru anumite lucrări pe un lot forestier care le-ar aparține.

Tânărul ar fi intrat în curtea tatălui său, care locuiește în aceeași localitate, ca să ia calul și căruța, iar cumătrul său a rămas cu concubina sa să-l aștepte în stradă. După ceva timp, tânărul s-a întors ținându-se de omoplat și striga după ajutor, dar și avea haina însângerată.

Între acesta și mama sa vitregă, o femeie de 52 de ani, s-a iscat un conflict, în urma căruia femeia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit de bucătărie.

 La fața locului a fost solicitată imediat o ambulanță, dar și un echipaj de poliție. Victima a fost transportată la spital, în stare gravă, fiind internat în secția de reanimare și diagnosticat cu o plagă de cuțit în regiunea omoplatului drept, dar și cu plămânul lezat.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, peste câteva ore tânărul a murit la spital.

Oamenii legii au audiat femeia de 52 de ani care și-ar fi recunoscut vina. Aceasta a fost testată cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că avea o concentrație de 0,80 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Dânsa a fost escortată la IP Orhei, unde a fost reținută pentru 72 de ore pe numele ei fiind pornit un dosar penal.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.