Cadavrul unui tânăr găsit zăcând pe plaja lacului de la Valea Morilor

Cadavrul unui tânăr a fost găsit în astăzi zăcând în adiacentul plajei lacului din parcul Valea Morilor din capitală, la o distanță de aproximativ 2-3 metri de mal, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 5 aprilie 2023, 11:42   753
Cadavrul unui tânăr găsit zăcând pe plaja lacului de la Valea Morilor

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 32 de ani originar din Chișinău. La fața locului a venit și tatăl băiatului care ar fi declarat oamenilor legii că pe parcursul zilei de ieri, 4 Aprilie, acesta a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu a mai dat niciun semn de viață.

Sursele noastre mai menționează că tânărul locuia împreună cu tatăl său și se afla la evidență psihiatrică.

Medicul-legist care a examinat cadavrul, preliminar nu a depistat pe suprafața acestuia semne de moarte violentă.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legal pentru a fi expus mai multor expertie de laborator, în rezultatul cărora urmează să fie stabilite cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul.

Aeroportul Internațional Chișinău, inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate

Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Un amendament care presupune acest lucru a fost înaintat de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, la proiectul de modificare a Legii privind aplicarea măsurilor restrictive internaționale. Documentul a fost adoptat în a doua lectură de 55 de deputați.

Localitatea Stăuceni devine oraș

Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău a obținut statutul de oraș. Parlamentul a adoptat inițiativa legislativă a deputatei PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de localitate urbană.