Echipaj BPRO amenințat cu cuțitul și un ciocan, în urma unui conflict între vecini, în Chișinău

Un individ a fost încătușat, după ce i-ar fi ultragiat pe polițiștii capitalei, pe care i-a mai și amenințat fiind înarmat cu un cuțit și un ciocan. Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei, 22:30, pe strada Miorița din cartierul Telecentru al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 26 august 2024, 16:16   342
poliția

Potrivit surselor, echipajul BPRO MAI 1213, în noaptea cu pricina, a intervenit pentru a calma spiritele încinse între doi vecini pe adresa sus indicată.

În timpul documentării, unul dintre buclucași, un individ în vârstă de 48 de ani, i-ar fi ultragiat pe membrii echipajului BPRO din cadrul IP Centru al Poliției Capitalei, dar și i-a amenințat cu un cuțit și cu un ciocan.

Pentru a-l liniști pe individul agresiv, care nu se conforma somațiilor, oamenii legii au fost impuși de circumstanțe să folosească mijloacele speciale din dotare.

Astfel, individul a fost încătușat și escortat la IP Centru pentru a fi documentat conform legislației în vigoare.

(VIDEO) Tragicul accident de la Sîngerei // A mai murit o persoană. Poliția Națională publică imagini cu momentul impactului

Astăzi, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei s-a produs un grav accident rutier. Din informațiile preliminare s-a constatat că un bărbat de 36 de ani din municipiul Bălți, care conducea un microbuz de marcă Renault, a tamponat lateral o Toyota condusă de o femeie de 40 de ani, din raionul Sîngerei. În urma impactului, șoferița a decedat la fața locului.