Un tânăr a murit, după ce s-a răsturnat cu motocicleta într-o livadă, la Rezina

Un tânăr a murit, după ce a pierdut controlul ghidonului și s-a răsturnat cu motocicleta în timp ce se deplasa prin livadă. Tragedia a avut loc astăzi în localitatea Tarasova, din raionul Rezina, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 13 februarie 2024, 17:06   2878
accident

Cadavrul a fost găsit de către un bărbat, care trecea prin preajmă, și care imediat a solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

Preliminar s-a stabilit că victima este un tânăr de 33 de ani, care se deplasa cu o motocicletă de model „Orox” neînmatriculată, fără a deține permis de conducere, dar și fără a fi echipat corespunzător.

Din cauza noroiului de pe drum, dânsul ar fi pierdut controlul ghidonului și s-a răsturnat cu motocicleta. În urma impactului cu solul, motociclistul s-a ales cu multiple traumatisme care au fost fatale.

Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.