(FOTO) Grav accident cu implicarea unui „ghost rider”, la Orhei. O adolescentă a murit, doi copii - la spital

O adolescentă a murit, iar alți doi copii au ajuns la spital, după ce au fost loviți de o motocicletă condusă de un adolescent fără permis de conducere. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:00, pe o stradă din localitatea Lucașeuca, din raionul Orhei.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 27 iulie 2024, 12:15   5047
accident

Este vorba despre o adolescentă de 18 ani și doi copii de 14 ani care, în timp ce se deplasau pe partea dreaptă a carosabilului, au fost spulberați de o motocicletă dew marca Peda B 10, care era condusă de un adolescent de 18 ani.

În urma impactului, toate trei victime au fost transportate la spital, însă din nefericire, în această dimineață adolescentă de 18 ani a pierdut lupta pentru viață.

Motociclistul a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiat un proces penal.

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.