(VIDEO) „Treaba ta, fă și vrei”: Kapushon și Valera Leovskii au lansat o nouă piesă despre influența rețelelor de socializare

Kapushon, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din Republica Moldova, și Valera Leovskii, un artist apreciat pentru versurile sale ironice și profunde, au lansat o nouă piesă intitulată „Treaba ta”.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 09:25   195
Kapshon

Aceasta piesă abordează un subiect actual și sensibil – influența tot mai puternică a rețelelor de socializare asupra comportamentului și valorilor oamenilor, scrie SHOK.md.

„Treaba ta, fă și vrei” este o piesă care aduce în față realitățile moderne ale vieții online. Versurile piesei critică felul în care oamenii se lasă conduși de trendurile de pe rețelele sociale, sacrificând adesea autenticitatea în favoarea atenției și validării din partea publicului virtual. Mesajul este clar: fiecare este liber să facă ce vrea, dar este important să reflectăm asupra alegerilor noastre și a impactului pe care îl au rețelele sociale asupra identității și valorilor personale.

Kapushon și Valera Leovskii explorează aceste teme cu umor și ironie, arătând cum rețelele de socializare pot influența comportamente superficiale și egoiste. Versurile piesei sunt directe și sarcastice, subliniind absurditatea unora dintre tendințele online, cum ar fi nevoia constantă de atenție și obsesia pentru imagini perfecte.

Un nou serial de la HBO face ceva neobișnuit / Două filme premiate cu Oscar vin în premieră în streaming / Elon Musk sugerează că-i prea inteligent pentru șah

Un serial nou produs de HBO face ceva neobișnuit în peisajul marilor conglomerate americane ale divertismentului, în timp ce la capitolul filme două lungmetraje premiate cu Oscar își fac apariția în premieră în streaming. Elon Musk în schimb e supărat iar pe jocul de șah. În rubrica Nerd Alert de weekendul acesta mai poți citi despre viitorul serial „Lanterns” din universul DC, jocul video de top cu care se va extinde franciza „Avatar: The Last Airbender”, dar și Bucharest Gaming Week.

Serialul abia lansat pe Netflix, cu doar 9 episoade, care a făcut ocolul planetei. E producția momentului, a rupt topurile și e un real succes

Netflix a reușit din nou să capteze atenția publicului cu un nou sezon al antologiei „Monster”, intitulat „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”. Cu doar 9 episoade, acest serial a rupt topurile și a devenit un real succes la nivel global, continuând formula de succes începută cu „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”.

Schimbări la Teatrul „Cehov”. A fost restabilită scena mică și se anunță mai multe spectacole

Un grup de actori de la Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov” dezminte afirmațiile ex-directorului Constantin Haret privind starea precară a instituției. În cadrul unei conferințe de presă la IPN, actorii au subliniat că, sub noua conducere, s-au produs schimbări calitative. Au fost renovate spațiile, iar atmosfera în trupă s-a îmbunătățit considerabil.