Polițist cercetat penal, după ce i-ar fi rupt nasul iubitei sale, la Florești

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești este cercetat penal, după ce și-a snopit în bătaie iubita. Incidentul a avut loc ieri seara, într-o localitate din raionul Florești, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 27 august 2024, 18:36   933
IP Florești

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 39 de ani, care a ajuns la spital după ce a fost bătută rău de către concubinul său, un polițist din cadrul IP Florești.

Femeia a fost diagnosticată cu traumă cranio-cerebrală, comoție cranio-cerebrală, dar și fractura oaselor nazale.

Pe numele omului legii au fost inițiat un dosar penal pentru agresiune în familie. Totodată, la indicația șefului IGP, Viorel Cernăuțean, pe numele acestuia a fost inițiată și o anchetă de serviciu.

(VIDEO) Tragicul accident de la Sîngerei // A mai murit o persoană. Poliția Națională publică imagini cu momentul impactului

Astăzi, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei s-a produs un grav accident rutier. Din informațiile preliminare s-a constatat că un bărbat de 36 de ani din municipiul Bălți, care conducea un microbuz de marcă Renault, a tamponat lateral o Toyota condusă de o femeie de 40 de ani, din raionul Sîngerei. În urma impactului, șoferița a decedat la fața locului.