(FOTO) „Oameni buni, haideți să ne apărăm cu toții!”Curtea unei deputate PAS, vandalizată de necunoscuți, la Florești

”Surpriză” neplăcută pentru familia unei deputate a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Este vorba de Larisa Novac, din Florești. Aceasta a publicat în dimineața zilei de vineri, 4 octombrie curent, o fotografie și un mesaj precum că persoane necunoscute ar fi aruncat o cutie cu vopsea în ograda casei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 4 octombrie 2024, 12:51   449
PAS

„În această noapte, acasă, la Florești, pavajul din curte a fost stropit de răufăcători cu vopsea neagră. Uitați-vă ce fac ei – după ce le-am deconspirat schemele de corupție electorală, ei ne amenință familiile, casele. Ei vor să ne sperie intrând noaptea în curțile noastre. Ei atacă ce avem mai sfânt – casa și familia. Oameni buni, haideți să ne apărăm cu toții. Noi nu ne temem de apucăturile lor mafiote.

Poliția a fost sesizată și sunt sigură că răufăcătorii vor fi găsiți și pedepsiți. Haideți să ne mobilizăm și să nu permitem ca banii murdari, cumpărarea de voturi și intimidările să ne oprească din drum. Noi știm unde mergem, iar calea noastră e dreaptă și în interesul tuturor moldovenilor”, a scris Larisa Novac pe Facebook, citată de Realitatea.MD.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Lilia Harea, a declarat pentru sursa citată că a fost înregistrată o sesizare pe acest caz.

„La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea circumstanțelor și documentarea cazului”, a precizat ofițerul de presă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că recent, clădirea Guvernului, a Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a Companiei „Teleradio-Moldova”, dar și sediul Curții Supreme de Justiție au fost vandalizate.

(VIDEO) Trei samsari de droguri în valoare de 1,5 mln lei, reținuți de ofițerii INI. Momentul în care unul dintre ei este pus „cu fața la asfalt”

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău-oficiul Botanica, au reținut 3 bărbați din capitală, suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa 1 500 000 de lei.