Moarte învăluită în mister, în Chișinău. O tânără studentă, găsită fără suflare într-un apartament din sectorul Rîșcani

O tânără, care își face studiile la Universitatea Pedagocică de Stat „Ion Creangă”, a murit în condiții încă neclare. Tragedia a avut loc ieri, 3 Aprilie, într-un apartament de pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Rîșcani, din sectorul Rîșcani al capitalei. Cu o zi înainte de deces ar fi mâncat kebab și a băut bere, iar în data de 29 Martie aceasta și-ar fi injectat acid hialuronic în buze, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 4 aprilie 2023, 16:10   3994
Moarte învăluită în mister, în Chișinău. O tânără studentă, găsită fără suflare într-un apartament din sectorul Rîșcani

Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 25 de ani a cărui cadavru a fost găsit ieri în locuință de către concubinul, cu care avea o relație de aproximativ 5 ani. Tot el a fost cel care a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul.

Sursele apropiate anchetei au comunicat pentru PulsMedia.MD că iubitul fetei ar fi declarat că aceasta a revenit la Chișinău, la data de 2 Aprilie, după ce a fost în ospeție la sora sa. El ar fi întâlnit-o în sectorul Botanica, iar după ce au cumpărat kebab și bere s-au dus spre casă.

Fetei i s-ar fi făcut rău în aceeași seară, după primul pahar de bere servit. Pentru că tânăra nu se simțea bine și ca să-și amelioreze stare de sănătate, iubitul ei i-ar fi dat să administreze Eterosgel și Regidron.

În noaptea de 2 spre 3 Aprilie, fata ar fi avut frisoane, stări de vomă, inclusiv dureri abdominale și a adormit abia spre dimineață. A doua zi, în jurul orei 07:20, când tânărul s-a pornit la muncă, dânsa i-ar fi spus că se simte mai bine, dar oricum nu se va duce la Universitate.

Pe la amiază, în jurul orei 14:00, iubitul ei ar fi telefonat-o insisten, însă aceasta nu-i mai răspundea la apeluri, iar când el s-a întors acasă a găsit-o zăcând fără suflare în apartament.

Sursele noastre ne-au mai comunicat că în cadrul audierilor, iubitul fetei ar fi comunicat că Miercuri, 29 Martie, tânără și-ar fi făcut proceduri cu acid hialuronic în buze.

Medicul-legist venit la fața locului, după ce a examinat cadavrul, nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața acestuia. Cadavrul fetei a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi supus mai multor expertize de laborator, în rezultatul cărora va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Oamenii legii cerecetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Guvernele SUA, Marii Britanii și Canadei au emis o declarație comună în sprijinul Moldovei

„Forțe ruse urzesc un complot în Moldova ca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna anului 2024. Dacă nu câștigă un candidat pro-rus, acestea intenționează să provoace tulburări în Moldova. Ele stimulează percepții publice negative în raport cu guvernele occidentale și a conducerii în exercițiu a Moldovei și, totodată, erodează încrederea publicului în capacitatea Moldovei de a se menține în securitate și a dezvolta statul de drept”, citează IPN.