Moarte învăluită în mister, în Chișinău. O tânără studentă, găsită fără suflare într-un apartament din sectorul Rîșcani

O tânără, care își face studiile la Universitatea Pedagocică de Stat „Ion Creangă”, a murit în condiții încă neclare. Tragedia a avut loc ieri, 3 Aprilie, într-un apartament de pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Rîșcani, din sectorul Rîșcani al capitalei. Cu o zi înainte de deces ar fi mâncat kebab și a băut bere, iar în data de 29 Martie aceasta și-ar fi injectat acid hialuronic în buze, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 4 aprilie 2023, 16:10   3981
Moarte învăluită în mister, în Chișinău. O tânără studentă, găsită fără suflare într-un apartament din sectorul Rîșcani

Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 25 de ani a cărui cadavru a fost găsit ieri în locuință de către concubinul, cu care avea o relație de aproximativ 5 ani. Tot el a fost cel care a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul.

Sursele apropiate anchetei au comunicat pentru PulsMedia.MD că iubitul fetei ar fi declarat că aceasta a revenit la Chișinău, la data de 2 Aprilie, după ce a fost în ospeție la sora sa. El ar fi întâlnit-o în sectorul Botanica, iar după ce au cumpărat kebab și bere s-au dus spre casă.

Fetei i s-ar fi făcut rău în aceeași seară, după primul pahar de bere servit. Pentru că tânăra nu se simțea bine și ca să-și amelioreze stare de sănătate, iubitul ei i-ar fi dat să administreze Eterosgel și Regidron.

În noaptea de 2 spre 3 Aprilie, fata ar fi avut frisoane, stări de vomă, inclusiv dureri abdominale și a adormit abia spre dimineață. A doua zi, în jurul orei 07:20, când tânărul s-a pornit la muncă, dânsa i-ar fi spus că se simte mai bine, dar oricum nu se va duce la Universitate.

Pe la amiază, în jurul orei 14:00, iubitul ei ar fi telefonat-o insisten, însă aceasta nu-i mai răspundea la apeluri, iar când el s-a întors acasă a găsit-o zăcând fără suflare în apartament.

Sursele noastre ne-au mai comunicat că în cadrul audierilor, iubitul fetei ar fi comunicat că Miercuri, 29 Martie, tânără și-ar fi făcut proceduri cu acid hialuronic în buze.

Medicul-legist venit la fața locului, după ce a examinat cadavrul, nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața acestuia. Cadavrul fetei a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi supus mai multor expertize de laborator, în rezultatul cărora va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Oamenii legii cerecetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

horosCOP - April 19, 2024: Gemenii impresionează prin perspicacitate și înțelegere

Conjuncția planetară de astăzi ne invită la o analiză profundă a indiciilor ascunse în stele. Fiecare semn zodiacal va trebui să își ascuțe instinctele și să fie pregătit pentru revelații neașteptate. Arhetipurile astrologice ne vor ghida reacțiile, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii personale care să ne ajute să navigăm prin acest labirint cosmic.