UPDATE // Un adolescent s-a împușcat mortal în cap cu arma tatălui său, la Ialoveni

Un adolescent a murit, după ce s-ar fi împușcat în cap cu arma tatălui său. Tragedia a avut loc astăzi în orașul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 16 mai 2023, 12:57   1726
armă

UPDATE // Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și ne-a comunicat că adolescentul a fost găsit zăcând fără suflare de către mama sa, în camera sa, în această dimineață.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit surselor apropiate anchetei, ar fi vorba despre un adolescent în vârstă de 15 ani care s-ar fi împușcat în cap dintr-o armă de tip Margo, deținută legal de către  tatăl său, și pe care ar fi luat-o din safeu.

Acesta ar fi deteriorat lacătul safeului ca să ia arma, iar colegilor le-a expediat mai multe mesaje audio în limba engleză și română.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe adolescent să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 1 mai: Racii se confruntă cu interogatorii și scurgeri de informații, iar Leii vor folosi o perspectivă pozitivă

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să-și joace rolul în acest scenariu cosmic. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi și cum vor naviga zodiile prin această rețea de intrigă și suspans?