UPDATE // Un adolescent s-a împușcat mortal în cap cu arma tatălui său, la Ialoveni

Un adolescent a murit, după ce s-ar fi împușcat în cap cu arma tatălui său. Tragedia a avut loc astăzi în orașul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 16 mai 2023, 12:57   1712
armă

UPDATE // Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și ne-a comunicat că adolescentul a fost găsit zăcând fără suflare de către mama sa, în camera sa, în această dimineață.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit surselor apropiate anchetei, ar fi vorba despre un adolescent în vârstă de 15 ani care s-ar fi împușcat în cap dintr-o armă de tip Margo, deținută legal de către  tatăl său, și pe care ar fi luat-o din safeu.

Acesta ar fi deteriorat lacătul safeului ca să ia arma, iar colegilor le-a expediat mai multe mesaje audio în limba engleză și română.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe adolescent să recurgă la acest gest disperat.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.