Ministrul de externe a avut o întrevedere cu noua coordonatoare rezidentă a ONU în R.Moldova

Vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al afacerilor externe, a avut astăzi o întrevedere cu noua coordonatoare rezidentă a Națiunilor Unite în Republica Moldova, Yeșim Oruç Kaya.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 26 august 2024, 16:19   28
MAEIE

În cadrul întrevederii, coordonatoarea ONU și-a prezentat copiile scrisorilor de acreditare, cei doi oficiali purtând discuții pe marginea realizării agendei de reforme și obiectivelor de dezvoltare durabilă a țării noastre.

În cadrul întrevederii, Mihai Popșoi a apreciat sprijinul continuu al echipei de țară ONU în avansarea Republicii Moldova pe drumul european și rolul asumat în mobilizarea eforturilor de răspuns la crizele cu care se confruntă țara noastră. În același timp, vicepremierul i-a urat succes noii coordonatoare ONU în exercitarea mandatului de înaltă responsabilitate.

Yeșim Oruç Kaya a menționat, la rândul său, că ONU va continua să ofere expertiză și sprijin Republicii Moldova, aliniindu-și asistența cu prioritățile și eforturile de dezvoltare ale țării noastre

(VIDEO) Tragicul accident de la Sîngerei // A mai murit o persoană. Poliția Națională publică imagini cu momentul impactului

Astăzi, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei s-a produs un grav accident rutier. Din informațiile preliminare s-a constatat că un bărbat de 36 de ani din municipiul Bălți, care conducea un microbuz de marcă Renault, a tamponat lateral o Toyota condusă de o femeie de 40 de ani, din raionul Sîngerei. În urma impactului, șoferița a decedat la fața locului.