Un bărbat și-a chemat vecinul în ospeție, la stropit cu acetonă și i-a dat foc, la Soroca

Un bărbat a fost reținut, după ce și-a stropit vecinul cu acetonă și i-a dat foc cu un chibrit. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:40, în localitatea Vădeni, din raionul Soroca.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 18 aprilie 2023, 16:04   477
Un bărbat și-a chemat vecinul în ospeție, la stropit cu acetonă și i-a dat foc, la Soroca

Oamenii legii au fost sesizați în această dimineață de către soția vitimei, o femeie ăn vârstă de 55 de ani, care le-a spus că vecinul l-ar fi chemat pe soțul ei în ospeție, după care l-a stropit cu acetonă și l-a incendiat.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, dar și grupul operativ din cadrul IP Soroca. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 60 de ani, care în urma incidentului s-a ales cu multiple arsuri pe diferite părți ale corpului.

Dânsul a fost preluat de ambulanță și transportat de urgență la Spitalul raional Soroca, unde a fost internat în Secția de Chirurgie fiind diagnosticat cu arsuri termice și chimice de gradul I și III, în special pe 9% din suprafața capului.

Angajații IP Soroca au inițiat un proces penal pentru tentativă de omor, iar vecinul vicitmei, un bărbat de 55 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore.

În cadrul procesului penal urmează să se se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și mobilul care l-a făcut pe individ să recurgă la aceste acțiuni criminale.