Cazul șoferului care s-a bușit cu BMW-ul într-un copac, la Cahul. Era urmărit de un echipaj INSP

Au apărut noi detalii despre accidentul de noaptea trecută din raionul Cahul, unde un bărbat a rămas blocat între fiarele contorsionate ale unui BMW cu care s-a bușit într-un copac.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 8 octombrie 2024, 11:56   521
IGSU

Potrivit informațiilor oferite de INSP, Direcţiei patrulare SUD, șoferul nu s-a oprit la cerințele legale ale polițiștilor de patrulare și a continuat deplasarea pe străzile din municipiul Cahul, apoi a ieșit pe traseul R-32, scrie ziuadeazi.md.

Continuând deplasarea, urmărit de echipa de patrulare cu somare de a se stopa, conducătorul automobilului BMW categoric a ignorat prevederile legale ale poliției de a se stopa. Urmare, conducând cu viteză excesivă pentru a scăpa din vizorul poliției a pierdut controlul volanului în curbă și a derapat de pe traseu, tamponându-se într-un copac.

S-a stabilit că conducătorul mijlocului de transport nu deținea dreptul special de a conduce și fiind testat cu aparatul de tip Drager a arătat o concentrație de 0.06 mg/l.

De notat ar mai fi că în cabină avea patru pasageri. Trei au avut nevoie, de asemenea, de careva îngrijiri medicale.

(FOTO) Alertă cu bombă la școala internat din Cahul

Poliția din Cahul a fost pusă jar, după ce o persoană necunoscută a anunțat în această seară despre prezența unui pretins obiect explozibil în incinta școlii internat din oraș, susțin sursele PulsMedia.MD. Apelantul a afirmat că imobilul este minat, oferind un termen de o oră pentru evacuare.