(SURSE) Fostul șef din cadrul CNA, Mihail Gofman, a murit pe patul de spital, după ce a fost victima unui accident rutier

Fostul șef adjunct al Serviciului Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, a decedat pe patul de spital, după ce a fost lovit de un automobil pe o stradă din municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 ianuarie 2024, 18:17   4361
Gofman

EXCLUSIV // Noi detalii despre accidentul care s-a soldat cu moartea lui Mihail Gofman, fostul șef din cadrul CNA. Avea o concetrație de alcool de 2,5 mg/l

Potrivit surselor PulsMedia.MD, la sfârșitul lunii decembrie curent, Mihail Gofman s-ar fi aflat în stare de ebrietate și și-ar fi pierdut echilibru, după care s-a prăbușit pe carosabil și a fost strivit de un automobil l-a volanul căruia se afla o femeie.

În urma accidentului, Gofman s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat în stare gravă la spital fiind internat în secția de  reanimare.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire acesta a pierdut lupta cu moartea.

Gofman a devenit cunoscut publicului, după ce ar fi făcut mai multe dezvăluirile scandaloase în legătură cu dosareleLandromat și cel care vizează furtul miliardului din sistemul bancar.

Un curs de instruire privind tehnicile de investigare și cooperarea internațională în cazuri de corupție s-a desfășurat la CNA

Un Curs de instruire de două zile privind tehnicile de investigare și cooperare internațională în cazurile de corupție s-a desfășurat la Centrul Național Anticorupție, organizat de către Biroul Coordonatorului Activităților Economice și de Mediu OSCE (OCEEA) în cadrul proiectului „Sprijinirea eforturilor anticorupție ale Guvernului Moldovei”.