horosCOP - 02 mai: Leii trebuie să practice răbdarea și toleranța astăzi, pentru ca ziua să fie productivă

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin "intrigi" și "complote" cosmice, iar arhetipurile astrale ne vor ghida în "ancheta" personală. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum ne vor influența "investigațiile" zilnice?

publicat de Alina Istrati
joi, 2 mai 2024, 08:45   11
Horos Cop
Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec sunt sub o supraveghere strictă a destinului, cu restricții impuse de către "familia" astrală, posibil din cauza unor "infractori" apropiati. Această perioadă de probă nu va dura mult, dar impactul va fi sever. Sfatul pentru voi este să ignorați "amenințările" până când acestea se vor disipa. Astăzi, veți "investi" în achiziționarea de "active" utile și veți fi ocupați cu "curățenia" generală a "teritoriului" vostru personal.
Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii vor trebui să răsplătească astăzi loialitatea "complicelui" lor constant, care le-a oferit ajutor și suport. Oportunități vor apărea pentru a returna favoarea și a vă exprima aprecierea, chiar dacă asta înseamnă a vă asuma o situație dificilă. Fiți curajoși și asertivi, dar arătați și bunătate și recunoștință, ceea ce va consolida "alianța" voastră.
Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii trebuie să caute astăzi "amprente digitale" ale trădării, deoarece emoțiile îi pot împinge să treacă anumite "linii roșii". Distingeți între ceea ce doriți și ceea ce este bine pentru voi cu o abordare obiectivă! "Informați" toți "suspecții" înainte de a lua această "măsură drastică".
Rac (22 iunie-22 iulie)
Racii trebuie să-și exprime opinii sincere, dar fără a ridica "vocea" în fața "anchetatorilor". Concentrați-vă pe ceea ce trebuie perfecționat pentru a aduce o schimbare, în loc să încercați să "ștergeți urmele vechi". Opțiunea mai bună în acest moment este să evitați "conflictele" cu cei cu care "coabitați".
Leu (23 iulie-22 august)
Leii trebuie să practice răbdarea și toleranța astăzi, pentru ca ziua să fie productivă. "Timpul" va părea că se mișcă încet, și nimic nu se va desfășura suficient de rapid pentru a se potrivi cu "ritmul" vostru. Dacă încercați să grăbiți "procesul", puteți să vă "compromiteți" întreaga "strategie". Începeți ziua cu exerciții de calmare pentru a controla "energia".
Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele vor forma astăzi o "asociere" cu cineva care se dovedește a fi foarte "amuzant". "Interogatoriile" vor trece rapid datorită conversațiilor "vii". Luați acest lucru ca o oportunitate de a învăța și de a vă inspira de la acest "partener". Acesta vă va ajuta să înțelegeți mai bine psihologia "suspecților".
Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele sunt pline de "vibrații pozitive", dar nu încercați să le "transmiteți" altora. "Suspecții" nu vor aprecia sfaturile voastre! A fi "tăcut" în ciuda energiei creative poate părea frustrant, dar nu vă faceți griji, recunoașterea voastră nu dispare, este doar "amânată". Controlați-vă pentru a nu vă "indulci" în plăceri momentane care vă vor "costa" scump în viitor.
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii sunt astăzi "detectivi" schimbați. Sunteți mai buni "ascultători", deși ați fost întotdeauna "oratori" buni. Acest lucru va lăsa pe toată lumea să știe că nu mai sunteți atât de "centrați pe sine" și sunteți dispuși să lucrați pentru binele altora. O "doamnă" în jurul vârstei de 40 de ani va fi un mare "suport" pentru voi.
Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Ziua este perfectă pentru Săgetători să înceapă un nou "program" de abundență și prosperitate. Dacă ați fost indeciși în legătură cu un nou "proiect" la care v-ați gândit mult, acum este momentul perfect să acționați. Orice decizie luați astăzi va duce în cele din urmă la succes. Evenimentele de astăzi vă vor ajuta, de asemenea, să vă schimbați perspectiva în legătură cu "finanțele" și să vă modificați ideile negative.
Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Capricornii sunt astăzi în cea mai bună formă umoristică. Nu pierdeți acest aspect al caracterului vostru care vă menține "liberi de tensiuni" în cele mai dificile "situații". S-ar putea să "rezolvați un caz" datorită naturii voastre proactive. Cineva are nevoie de "încurajarea" voastră. Priviți în jur și fiți "mentorul". Sunt indicate momente fericite cu cei dragi. Fiți precauți când "consumați pește".
Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Pentru Vărsători, o "sarcină neașteptată și solicitantă" va apărea astăzi, dar nu vă faceți griji. Veți "gestiona" situația foarte bine și în curând veți câștiga "lăudăroșenia" tuturor. Fie că este vorba de "vizitatori" neanunțați sau de "șeful" care vă înmânează o "misiune" în ultimul moment, veți putea apela la "rezervele" voastre și să vă ridicați la înălțimea "sarcinii".
Pești (19 februarie-20 martie)
Vești bune vor face ziua Peștilor. Lucrați de mult timp la un lucru important și astăzi va da roade. O "ieșire" cu "colegii" este indicată. Vă veți distra și veți avea parte de un timp plăcut. S-ar putea să luați o decizie în legătură cu "finanțele" care vă va beneficia pe termen lung. Este posibil să vizitați și locuri "sfinte" astăzi.

Aeroportul Internațional Chișinău, inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate

Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Un amendament care presupune acest lucru a fost înaintat de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, la proiectul de modificare a Legii privind aplicarea măsurilor restrictive internaționale. Documentul a fost adoptat în a doua lectură de 55 de deputați.

Localitatea Stăuceni devine oraș

Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău a obținut statutul de oraș. Parlamentul a adoptat inițiativa legislativă a deputatei PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de localitate urbană.