Taximetrist înjunghiat, ziua în amiaza mare, în centrul satului, la Anenii Noi. Atacatorul umbla cu cuțitul în „kuliok”

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de un individ pus pe bucluc. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Floreni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 28 iunie 2024, 18:25   1463
Floreni

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, angajat al unei companii de taximetrie. Acesta se afla cu mașina de serviciu, în proximitatea stației de așteptare a transportului public, când de el s-a apropiat un individ, care avea la el o scaoșă.

Individul, s-a dovedit a fi un bărbat de 64 de ani, care l-ar fi întrebat pe taximetrist despre faptul cu care dintre colegii acestuia ar fi avut ieri o discuție, în cadrul căreia ar fi fost numit cu cuvinte necenzurate.

Între taximetrist și bărbatul de 64 de ani s-a iscat o ceartă, în urma căreia ultimul a scos un din sacoșă un cuțit cu care i-a aplicat taximetristului două lovituri, una în regiunea pieptului și alta în abdomen, după care a solicitat intervenția unei ambulanțe și a fugit de la fața locului. Echipajul medical venit la fața locului au găsit victima zăcând la sol, în stare de inconștiență.

Acesta a fost transportat de urgență, în stare gravă, la un spitla din capitală.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz în cadrul căruia urmează să stabilească identitatea cuțitarului, dar și locul aflărui acestuia cu ulterioara reținere.