O femeie și-a găsit feciorul spânzurat la o stână, cu zece zile înainte de majorat, la Drochia

Cadavrul unui adolescent a fost găsit spânzurat la o stână. Descoperirea macabră avut loc acum trei zile, în după-amiaza zilei de joi, 25 iulie, în localitatea Popeștii de Jos din raionul Drochia.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 28 iulie 2024, 14:29   466
crimă

Victima s-a dovedit a fi un adolescent de 17 ani, care la data de 5 august urma să facă majoratul. Cadavrul acestuia a fost de către mama sa fiind spânzurat la o stână din extravilanul localității sus menționate.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru PulsMedia.MD că despre acest caz poliția a fost alertată de către bunica acestuia.

„La fața locului membrii grupului operativ din cadrul IP s-a stabilit că, cu o iz înainte, în jurul orei  21:30 a ieșit din casă și i-ar fi zis tatălui său că se duce la stână ca să păzească oile, iar a doua zi spre seară, acesta a fsot găsit de către mama sa fiind spânzurat. Medicul-legist venit la fața locului, în afară de şanţul din regiunea gâtului  ca rezultat al strangulării, careva leziuni corporale vizibil pe corp nu a depistat”, susține Bețivu. 

Adolescentul nu a lăsat niciun bilețel de adio.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivele care l-au făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.