(FOTO) Accident în lanț cu implicarea unui polițist, la Ștefan Vodă. Sunt victime

Două persoane au fost rănite, una dintre care a ajuns la spital, după ce trei automobile au fost implicate într-un accident rutier în lanț. Coliziunea a avut loc astăzi, 20 Octombrie, în jurul orei 10:45, în apropiere de localitatea Olănești, din raionul Ștefan Vodă.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 20 octombrie 2023, 14:04   1584
Ștefan Vodă

Impactul s-a produs între trei automobile de marca Audi, KIA și Volkswagen, iar la volanul ultimului automobil se afla un angajat al Poliției Naționale, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu. În urma accidentului polițistul în vârstă de 40 de ani, care se afla la volanul Volkswagen-ului, s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la Spitalul raional Ștefan Vodă pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Totodată, de îngrijiri medicale la fața locului a avut nevoie și o femeie originară din Ucraina, în vârstă de 73 de ani, care se afla în calitate de pasager în automobilul KIA.

Accident în lanț cu implicarea unui polițist, la Ștefan Vodă. Sunt victime


Solicitată telefonic, Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, a declarat pentru PulsMedia.MD, că polițiștii au stabilit preliminar că vinovat de accident se face șoferul automobil de marca Audi, în vârstă de 33 de ani.

„Acesta nu a respectat distanța de siguranță, ca urmare s-a tamponat în partea din spate a unui automobil de model KIA, condus de un bărbat 42 ani, care din inerție a fost proiectat într-un alt automobil de marca  Volkswagen ce staționa regulamentar, în care se afla șoferul, un bărbat de 40 ani.  Urmare a impactului, bărbatul de 40 ani a  fost transportă la spitalul raional Ștefan Vodă  cu diverse traumatisme”, a precizat Didenco.

Șoferii fiind testați cu aparatul Drager, s-au constatat rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Cazul este înregistrat și documentat de către polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.