(VIDEO) Grav accident la Orhei. Patru persoane, printre care doi copii, transportați la spital

UPDATE // Potrivit poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 13:25, pe Traseul R-6, km. 34, cu implicarea două automobile de marca Volkswagen și Renault.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 august 2024, 14:12   1949
Grav accident la Orhei. În zonă s-au format mai multe ambuteiaje, ambulanța la fața locului

Șoferul automobilului Volkswagen, un bărbat de 64 de ani,  ar fi intrat pe contrasens într-o curbă și s-a izbit  frontal cu un alt automobil de marca Renault, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani.

În urma impactului,  șoferul Volkswagen-ului și trei pasageri din Renault, o femeie de 34 de ani și doi copii de 5 și 8 ani au fost transportați la Spitalul Raional Orhei, pentru acordarea ajutorului medical. 

Știrea Inițială

Cel puțin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce două automonile au fost implicate într-un accident rutier, care s-a produs astăzi în apropiere de localitatea Ivancea, din raionul Orhei.

Din imaginile surprinse de un martor ocular, pe care le-a expediat pe adresa redacției PulsMedia.MD, se vede că în accident au fost implicate două automobile, dintre care unul de model Volkswagen.


Totodată, la fața locului a intervenit o ambulanță, iar medicii acordă ajutor medicale unui bărbat care s-ar fi aflat în una dintre cele două automobile.

Din cauza celor două mașini accidentate și care au rămas blocate pe carosabil, în zonă s-au creat mai multe ambuteiaje.

(VIDEO) Vineri 13 - zi cu ghinion pentru Ilan Șor. Noi percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a partidelor politice

Astăzi, 13 septembrie 2024, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al IGP în comun cu procurorii Procuraturii Anticorupție au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă și a concurenților electorali - săvârșită în proporții mari, dar și pentru spălarea de bani săvîrșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari (art. 1813, art. 243 Cod Penal).