Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal de apă, la Ștefan Vodă

Un bărbat a fost găsit zăcând fără suflare într-un canal de apă. Descoperirea macabră a avut loc ieri-seara, în localitatea Căplani, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 21 august 2024, 08:36   173
IP Ștefan Vodă

Poliția a fost alertată despre acest caz de către primarul localității. Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din localitatea unde s-a produs tragedia.

Preliminar, oamenii legii presupun că acesta s-ar fi înecat în circumstanțe nnecunoscute, iar medicul-legist venit la fața locului nu ar fi depistat vizual semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală unde urmează a fi expus mai multor expertize de laborator. Totodată, angajații IP Ștefan Vodă au inițiat o anchetă în acest caz.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.