Adolescent amenințat cu pistolul de un vecin băut, în Chișinău

Un individ a ajuns la poliție, după ce a amenințat un adolescent cu un pistol clandestin. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:56, pe strada Calea Ieșilor 27/2, din cartierul Sculeanca al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 11 octombrie 2024, 13:04   117
Poliția Buiucani

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 16 ani. Acesta a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 și s-a plâns că a fost amenințat cu o armă de către vecin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a stabilit că pistolarul este un individ în vârstă de 46 de ani, în stare de ebrietate. Acesta l-ar fi amenințat pe adolescent, în urma unui conflict, cu un pistol de model FLOWER, cu calibrul de 5,6 mm. pe care îl deținea ilegal.

Pistolarul în afara legii a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a fi documentat.

Noi detalii despre perchezițiile CNA, la Primăria Orhei. 18 bănuiți, 4 reținuți

18 funcționari publici printre care primarul și viceprimarul or. Orhei, arhitectul-șef, agenți constatatori și mai mulți consilieri raionali au fost percheziționați astăzi de către ofițerii CNA într-o cauză penală pornită pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice sau ale fondurilor electorale.