(VIDEO) Accident cu implicarea unui troleibuz în Chișinău. O persoană a fost rănită

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un troleibuz a lovit din spate un automobil. Accidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:00, pe bulevardul Renașterii din sectorul Rîșcani al capitalei. Imagini de la fața locului au fost publicate de către martorii oculari pe rețelele de socializare.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 16 august 2024, 17:56   496
accident

Potrivit poliției, în accident a fost implicat un troleibuz de pe ruta 32 și un automobil de marca Volkswagen.

În urma impactului, un pasager din automobil a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs coliziunea, dar și șoferul care se face vinovat. Pedeapsa acestuia va fi stabilită în dependență de gravitatea traumatismelor suferite de victimă.

Accident cu implicarea unui troleibuz în Chișinău. O persoană a fost rănită

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.