„Nebuneală totală”. Usatîi, despre Sandu și Stoianoglo în ultima zi de campanie

Plasat pe a treia poziție după numărul de voturi din primul tur al prezidențialelor, candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că va decide ulterior, la nivel de partid, pe cine va susține în al doilea tur.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 13:36   730
ru

În cadrul intervențiilor sale live de pe rețelele de socializare, Renato Usatîi a dat de înțeles că nu va mai susține vreun candidat, dacă nu va ajunge în al doilea tur de scrutin. 

„Eu vreau să răspund doar pentru mine, pentru echipa noastră. Întrebarea asta este închisă pentru totdeauna”, spunea candidatul Partidului Nostru pe 18 octombrie, ultima zi de campanie.

Tema asta e închisă odată și în vecii vecilor. Nu mai vreau să răspund pentru eșecurile cuiva. Cum am fost penalizat de toți cetățenii, după ce l-am susținut în 2016 pe Dodon, după asta am fost penalizat pentru susținerea dnei Sandu, acest lucru nu se va mai repeta în viața mea.

PSRM oferă detalii despre dezbaterile dintre Sandu și Stoianoglo. Locația și ziua propusă

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) anunță că dezbaterea electorală dintre candidatul său la alegerile prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, și candidata PAS, Maia Sandu, vor avea loc la Palatul Republicii din Chișinău. Transmisiunea în direct va fi asigurată de compania de stat Teleradio-Moldova. PSRM a menționat că data dezbaterilor încă nu a fost convenită: echipa lui Stoianoglo insistă ca acestea să aibă loc în această duminică, iar echipa Maiei Sandu – joi sau vineri.

Fugarul Ilan Șor amenință că va anula rezultatele referendumului

Oligarhul fugar, condamnat la 15 ani de pușcărie, Ilan Șor, amenință că va anula rezultatele referendumului din 20 octombrie, unde majoritatea a decis modificarea Constituției în vederea integrării europene. În declarațiile sale, făcute publice printr-un filmuleț pe rețele, politicianul nu a spus însă cum ar urma să realizeze acest lucru.