(VIDEO) Moldovean înjunghiat mortal de un individ în Germania

Un cetățean al R.Moldova, în vârstă de 42 de ani, a fost înjunghiat mortal, după o ceartă în fața unui bloc de apartamente. Luni dimineața, poliția l-a căutat pe autorul necunoscut în jurul locului crimei din Schwabach, lângă Nürnberg, Germania, folosind un elicopter și câini de căutare, dar individul nu a fost încă capturat.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 20 august 2024, 18:05   1068
bcrimă

Potrivit poliției, bărbatul de 42 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, iar soția sa, o femeie de 40 de ani, a ajuns la spital cu mai multe răni la mâini.Viața femeii de 40 de ani nu este în pericol, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Konrad, citat de presa local.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, victima s-a dovedit a fi Andrei F. originar din R.Moldova.

Anchetatorii presupun că soția acestuia a intervenit în apărarea soțului său cânda fost atacat de individul înarmat cu un cuțit. Oamenii legii au reușit să o interogheze luni pe femeia în vârstă de 40 de ani cu privire la infracțiune. Cu toate acestea, ea nu a furnizat niciun indiciu cu privire la autor, a declarat Konrad. 

„Ea nu a fost în măsură să-l identifice pe atacator. Anchetatorii nu au găsit încă arma crimei. Pe baza plăgilor înjunghiate și a tăieturilor de pe victime, ei au presupus că a fost vorba de un cuțit, a declarat Konrad. Relația dintre făptaș și victimă este încă neclară. Potrivit lui Konrad, ora și locul crimei nu sugerează că a fost o coincidență.

Luni, în jurul orei 4.40 dimineața, poliția a primit mai multe apeluri de urgență de la martori care raportau o ceartă puternică într-o parcare din fața unei clădiri de apartamente cu mai multe etaje, a declarat Konrad. Când a ajuns o patrulă, bărbatul de 42 de ani zăcea deja fără viață la pământ. „Toate ajutoarele au venit prea târziu”. 

Potrivit anchetei, victima și soția sa locuiesc în imobilul cu blocuri de apartamente și case terasate din jurul locului crimei. Konrad nu a dat alte detalii despre victimă.