(VIDEO) Noi detalii despre accidentul de pe traseul Chișinău-Orhei

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost implicată într-un accident grav. Totul s-a întâmplat joi, 25 iulie, pe traseul Chișinău-Orhei Bălți.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 26 iulie 2024, 10:17   790
Realitatea

Potrivit Poliției, o șoferiță de 52 ani, aflată la volanul unui Lexus CT, s-a tamponat cu un automobil de marca Opel Astra, care era condus de un bărbat de 53 ani. Astfel, în urma coliziunii, Opel-ul s-a răsturant, scrie Realitatea.MD.

Ulterior, conducătorii auto au fost supuși testului de alcoolemie cu aparatul ”Drager”, rezultatul fiind de 0.00 mg/l, iar șoferița a fost preluată de urgență și transportată la Spitalul Raional Orhei pentru a primi asistență medicală.

Oamenii legii întreprind măsuri pentru a stabili toate circumstanțele.

(VIDEO) Accident la Orhei. O mașină s-a răsturnat într-o stație PECO, alta a rămas blocată pe carosabil


Realitatea.MD

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.