(FOTO) Noi detalii despre accidentul de la Leușeni. Sunt victime

Accidentul s-a produs în jurul orei 10:00, pe raseul M-1, cu implicarea unui autocar, un automobil de model Volkswagen, dar și un automobil de marca Ford.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 31 iulie 2023, 14:09   2854
accident

Preliminar s-a stabilit că șoferița unui Volkswagen Touran, în vârstă de 29 de ani, în timp ce ar fi vrut să vireze la stânga pentru a intra în parcare, nu a cedat trecerea autocarului de marca Setra, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 33 de ani, care venea din sens opus prioritar și s-a ciocnit frontal cu Volkswagen-ul.

(VIDEO)Grav accident rutier, cu implicarea unui autocar, la Hîncești

În urma impactului, autocarul a fost proiectat în automobilul de model Ford Mondeo, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 37 de ani.

Șoferița care se afla la volanului Volkswagen-ului, dar și o pasageră în vârstă de 72 de ani, au fost preluate de către două echipaje medicale și au fost transportate la Spitalul raional Hîncești, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Tânăra a fost diagnosticată cu traumă cranio-cerebrală, dar și contuzia sternului, iar femeia s-a ales cu o fractură închisă în regiunea sternului.

Noi detalii despre accidentul de la Leușeni. Sunt victime