(FOTO) Cearta dintre două femei - la un pas de tragedie, în sectorul Botanica. Una la volanul unui Lexus, alta pieton și cu copil

Două femei și un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce una dintre femei a scos-o forțat din automobil pe cea de-a doua, iar mașina s-a deplasat disinestătător. Cazul a avut loc în această după-amiază, în juurul orei 17:00, pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei, susțin sursele Pulsmedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 27 iulie 2024, 20:17   2521
accident

Potrivit surselor, șoferița unei mașini de marca Lexus, în vârstă de 51 de ani, în timp ce staționa cu mașina în curtea unor blocuri de locuințe, ar fi avut o ceartă cu o altă femeie în vârstă de 41 de ani, care era însoțită de un copil.

În urma scandalului dintre cele două, femeia de 41 de ani, care era pieton, ar fi scos forțat șoferița din automobil, iar aceasta nu a lăsat mașina cuplată în viteză (R). 

Cât cele două femei se certau, mașina ar fi început să se deplaseze disinestătător în spate și a accidentat ambele femei, dar și pe copilul celei care era în calitate de pieton.

Toate trei persoane, inclusiv copilul, în stare conșteintă a fost preluate ambulanțe și transportate la spital. Preliminar, șoferița s-ar fi ales cu o fractură a piciorului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul. 

(FOTO) Cearta dintre două femei - la un pas de tragedie, în sectorul Botanica. Una șofer de Lexus, alta pieton și cu copil


EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.