Automobil INSP accidentat, după ce polițiștii au urmărit un șofer băut, la Ștefan Vodă

Un agent de patrulare al INSP a accidentat mașina de serviciu într-un gard, după ce a gonit după un șofer care nu a vrut să oprească la semnalul sonor al polițiștilor. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:01, în localitatea Talmaza, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 16 septembrie 2024, 15:54   1022
INSP

Potrivit surselor, echipajul MAI 8866 al INSP, în timp ce se aflau în misiune de serviciu, au observat un automobil de marca Volkswagen care se deplasa haotic pe o stradă din localitatea sus menționată. Oamenii legii l-au somat pe șofer să oprească, însă acesta nu s-a conformat solicitării și a forțat pedala de accelerație.

Polițiștii, cu automobilul de serviciu de marca Ford au început să-l urmărească pe șofer, însă acesta a frânat brusc, iar polițistul care se afla la volanul Ford-ului, pentru a evita impactul cu automobilul buclucaș, a rotit volanul și s-a izbit într-un gard. Mașina de poliție, în urma accidentului, s-a ales cu aripa din spate de pe partea stângă deteriorată parțial.

Totodată, s-a stabilit că Volkswagen-ul era condus de un șofer în vârstă de 54 de ani. 

Acesta este cercetat pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

Amintim că potrivit datelor IGP, în zilele de weekend agenții de patrulare au depistat 36 de șoferi în stare de ebrietate la volan pe traseele naționale.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.